Thomas Smith @TheKlub

Zaterdag 24-11-2018 om 20u30

Thomas Smith

Try-Out “De jaren van verstand”

 

(Voorprogramma: Soe Nsuki)

 

Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijf sterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit.

‘De Jaren Van Verstand’ hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig?

Net als artikels in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je best niet lezen en lees je daarom net wel?

Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan?

Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te komen kijken.

De Jaren Van Verstand, zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!


Tickets

24 november 2018 - 20u30: Thomas Smith @TheKlub

  • SWK vzw - Elzendreef 30 - 2900 Schoten
  • Betaling enkel mogelijk via overschrijving . Na reservering krijgt u binnen 2 werkdagen een betalingsverzoek in uw mailbox . ZORG DUS VOOR EEN GELDIG EMAILADRES !!! Enkel bij betaling binnen 5 werkdagen is uw reservatie definitief en ontvangt u van ons een bevestigingsmail die dan gebruikt kan worden als geldig toegangsbewijs.
 

INFO

  • Uw gegevens zullen louter gebruikt worden voor onze eigen communicatie betreffende "Comedy @TheKlub" en zal dan ook niet gedeeld of verspreid word voor andere doeleinden.
  • Wenst u in de toekomst automatisch op de hoogte gehouden te worden over eventueel andere "Comedy @TheKlub"-avonden?
 

Verificatie